“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
cees bouwman advocaten

Advocaat sinds: 1998
Gestudeerd in: Tilburg

Motivatie voor advocatuur: Tegenwicht bieden aan de juridisering van de samenleving door te trachten te komen tot praktische oplossingen voor conflicten. Mocht dat niet lukken dan sta ik de cliënt graag met mijn juridische kennis bij in een procedure.

Maatschappelijke betrokkenheid: Ik heb diverse (bestuurs)functies bekleed bij (sport)verenigingen, Stichtingen en (kerkelijke) organisaties. Rode draad bij deze organisaties was en is het hulp bieden aan minderbedeelden en kinderen een leuke/sportieve hobby bezorgen. Momenteel ben ik actief bij voetbalvereniging RKDSV te Diessen en reisorganisatie VNB.

Expertises: Personen –en familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgang, gezag), (ruimtelijk) bestuursrecht en al hetgeen samenhangt met vastgoed (huurovereenkomsten, milieuvergunning, verborgen gebreken, planschade, overheidsaansprakelijkheid e.d.).

Een praktische snelle oplossing dient te prevaleren boven een langdurige juridische.

Neem contact op met Cees de Wit

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Cees de Wit. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.