“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Camiel Aarts is advocaat sinds 1984 en met name gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het arbeidsrecht en in letselschadezaken. Hij is aangesloten bij de specialistenvereniging VFAS, de vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars en ook gecertificeerd mediator bij de MfN.

In 1990 is hij gepromoveerd aan de K.U. Nijmegen in het civiele recht op een proefschrift getiteld ‘het retentierecht’.
Hij is bovendien (vice) voorzitter van de klachtencommissies bij de GGZ-instellingen Reinier van Arkel te ’s-Hertogenbosch, ‘de Groote Beek’ in Eindhoven en GGZ Oost-Brabant te Rosmalen en lid van de Commissie van Beroep van de KNVB.
Als mediator zoekt hij de oplossing in der minne bij geschillen, maar als advocaat wordt de procedure niet geschuwd, indien dat nodig is voor een rechtvaardige afwikkeling van een zaak.

Aldus wordt iedere zaak ‘oprecht geregeld’ : via bemiddeling indien het kan en via een procedure als het moet.

Regelen als het kan, procederen als het moet.

Neem contact op met Camiel Aarts

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Camiel Aarts. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketingdoeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.