“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
9,5
Klanten vertellen

1301 beoordelingen

Veel mensen vinden dat zij veel te veel kinderalimentatie betalen. Het kan echter altijd nog erger. Stel je bent bekend, hebt een flink inkomen, woon in de VS en gaat scheiden. Dan betaal je pas echt de hoofdprijs. Hier de duurste alimentatie-regelingen onder beroemdheden op een rijtje.

1. Halle Berry

X-men actrice Halle Berry heeft samen met haar ex 1 kind en betaalt 20.000 dollar per maand.

2. Britney Spears

Zangeres Britney Spears betaalt aan ex Kevin Federline met wie zij twee kinderen heeft 20.000 dollar per maand.

3. Stevie Wonder

Na de scheiding moest Stevie Wonder 25.000 dollar per maand aan zijn ex betalen. Samen hebben zij twee kinderen.

4. Russel Simmons

Russel Simmons is een Amerikaanse muziekmagnaat en tevens producer. Hij heeft samen met zijn ex twee kinderen waar hij 25.000 dollar per maand voor moet betalen.

5. Tom Cruise

Iedereen weet het moment nog wel dat Tom Cruise bij Oprah op de bank stond te springen omdat hij zo verliefd was. Een paar jaar later was het sprookje voorbij. Katie Holmes heeft samen met Tom 1 kind en ontvangt 33.000 dollar per maand.

6. Terrell Owens

Football-speler Terrell Owens is de enige topsporter in de lijst. Hij heeft maar liefst 4 exen waar hij ook 4 kinderen mee heeft. In totaal betaalt hij 45.000 dollar aan alimentatie.

7. Eddie Murphy

Deze bekende acteur was getrouwd met Melanie Brown. Samen kregen ze een kind. Hiervoor betaalt Eddie iedere maand 50.000 dollar.

8. Nas

Hiphopper Nas was getrouwd met zangeres Kelis. Uit hun huwelijk kwam 1 kindje. Hiervoor betaalt Nas 51.000 dollar per maand.

9. Brendan Fraser

Deze bekende acteur uit de Mummy-films hebben we al lang niet meer op het witte doek gezien. Toch is zijn alimentatie erg hoog. Voor drie kinderen betaalt hij 75.000 dollar per maand.

10. Charlie Sheen

Met twee exen en vier kinderen spant Charlie de kroon. Het bedrag dat hij iedere maand moet neerleggen is 110.000 dollar.