“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Scheidingspraktijk Apart Verder

9,3
Klanten vertellen

430 beoordelingen

Scheidingspraktijk Apart Verder

Gaan jullie scheiden? Ik help jullie om samen jullie scheiding te regelen, in goed overleg. In een aantal gesprekken gaan we samen bespreken waar jullie zorgen liggen, welke wensen jullie hebben en ook welke belangen er spelen bij jullie allebei. Vervolgens help ik jullie om alles uit te spreken en beter te communiceren. Dit biedt de beste basis om jullie relatie op een goede manier af te sluiten en gezamenlijk afspraken te maken. Zeker als jullie kinderen hebben is dat van groot belang. Jullie worden tenslotte collega ouders.

Vanuit mijn rol als mediator geef ik de kantlijnen aan waarbinnen beslissingen genomen kunnen worden. Ik zorg ervoor dat jullie allebei dezelfde informatie krijgen over jullie rechten, plichten en mogelijkheden en maak juridische, financiële en fiscale gevolgen van jullie keuzes inzichtelijk. Zo weten jullie allebei waar je aan toe bent na de scheiding. Ook begeleid ik jullie in alle stappen die gezet moeten worden bij het regelen van de scheiding.

Ik bereken voor jullie de kinder- en de partneralimentatie, maak samen met jullie het ouderschapsplan en stel vervolgens het convenant op en zorg dat dit convenant naar de rechtbank gaat. Zo weet je zeker dat er bij het regelen van jullie scheiding niets vergeten wordt.

Vrijblijvend eerste gesprek

Omdat ik als ervaringsdeskundige begrijp dat je graag eerst wil weten hoe ik werk en of er voldoende klik is om samen met mij jullie scheiding te regelen, nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. In dat gesprek leg ik uit hoe ik werk en wat de kosten zijn in jullie specifieke situatie.

Kosten

Afhankelijk van jullie situatie en wat jullie wensen zijn, werk ik op basis van een vast uurtarief of op basis van pakketprijzen. Bij de pakketprijzen weet je vooraf waar je aan toe bent en zijn er geen onverwachte kosten. Daarnaast ben ik ook rechtbank mediator wat inhoudt dat voor cliënten met een lager inkomen, er sprake kan zijn van een toevoeging (subsidie) van de Raad voor Rechtsbijstand.

Contact

Neem gerust contact op voor meer informatie via onderstaand contactformulier of via telefoonnummer 024-3031002.

Rechtsgebieden particulier:

 • Mediation
 • Personen- en Familierecht

  Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken

  Gesproken talen

  • NederlandsNederlands

  Neem contact op met Scheidingspraktijk Apart Verder

  Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met mediationkantoor Scheidingspraktijk Apart Verder. Wij zijn bereikbaar op 024-3031002.

  Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  Elise janssen mediator

  Elise Janssen

  Als familie mediator help ik jullie om vooral samen jullie scheiding te regelen. Als ervaringsdeskundige weet ik wat er bij een scheiding komt kijken emotioneel, […]

  Bekijk profiel