“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Arno Diederen

Kantoor: Arno Diederen, Legal Mediator
9,5
Klanten vertellen

951 beoordelingen

Arno Diederen Legal mediator

Ik ben een ervaren legal mediator en was tot 2022 tevens advocaat. Ik help mensen aan oplossingen die ze samen niet kunnen vinden. Hoewel mijn praktijk breder is werk ik via de Nationale Adviesbalie/Scheidingswijzer als specialist voor familie- en erfrechtzaken. De meiden van de helpdesk verwijzen vooral naar mij als het helemaal vast zit of als internationale aspecten een rol spelen. Sinds 2006 heb ik via hen enkele honderden nationale en internationale scheidingen en erfrechtzaken succesvol opgelost.

Mediation

Als ervaren mediator help ik jullie sámen uit te zoeken hoe ver je elkaar werkelijk tegemoet kunt komen. Dat is soms hard werken maar in 90% van de gevallen leidt dat bij mij tot een duurzame oplossing in maximaal drie bijeenkomsten. Mensen zeggen altijd dat ik ze het gevoel geef dat ik veel van de psychologische aspecten weet en dat ze zich veilig bij me voelen. Ik mik er met jullie op om zakelijke afspraken te maken die werken. En als voormalig advocaat houd ik voor jullie het juridische en fiscale speelveld in de gaten en zorg dat afspraken verantwoord op papier komen. Als jullie scheiding moet worden uitgesproken schakel ik daar een advocaat uit mijn netwerk voor in.

Werken aan oplossingen

Als mediator houd ik de regie naar een werkbare oplossing in handen. Als het vast zit voer ik met ieder apart vaak (vertrouwelijk) overleg. Ik probeer de dynamiek er in te houden en door mijn jarenlange ervaring weet ik meestal wel een oplossing aan te dragen. Als de scheidingsovereenkomst en eventueel ouderschapsplan eenmaal is getekend heb je duidelijkheid en houvast en weet je allebei waar je de komende jaren aan toe bent. Dan kun je je energie weer richten op je eigen toekomst in plaats van op voortdurend opnieuw oplaaiende conflicten met het verleden.

Bel me gewoon even om te overleggen wat ik voor je kan doen. Alleen al horen hoe ik er tegenaan kijk lucht vaak al op.

Rechtsgebieden particulier:

 • Erfrecht
 • Mediation
 • Personen- en Familierecht

  Neem contact op met Arno Diederen

  Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met mediator Arno Diederen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

  Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.