“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Paul van der Wal

Kantoor: B.O.A. Business mediation
9,6
Klanten vertellen

1062 beoordelingen

Paul van der Wal

Bij Paul van der Wal kunt u terecht voor zakelijke mediation, arbeids en familiezaken en scheidingen. Paul is MfN registermediator en Full certified ADR mediator, arbiter en conflict coach. Paul is gedreven voor het vak van mediator en collaboratief ingesteld, wat ondermeer betekent dat hij partijen helpt om in overleg de zaak te regelen, zonder rechtspraak.

Paul zijn instelling is om partijen zorgvuldig naar hun oplossing te leiden. Het resultaat zal zo zijn dat aan het eind van het proces er een goede basis is gelegd voor een stabiele toekomst. Paul zegt, niet alleen de juridische aspecten zijn van belang, Paul stel de mens centraal en wil mensen graag helpen bij het vinden van de beste oplossing en zonodig met ruimte voor de persoonlijke en emotionele aspecten.

MfN Register mediator
Geaccrediteerd: Familie mediator
Rechtbank mediator
Mediator in strafzaken
Business en Arbeidsmediator

Full Certifeid ADR mediator
ADR.Court mediator
ADR.ICR. Conflict coach
ADR.Master-negociator
ADR.Arbitrator

Neem contact op met Paul van der Wal

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met mediator Paul van der Wal. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.