“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Marco Janssen

Kantoor: Anders dan Rechtspraak
9,4
Klanten vertellen

837 beoordelingen

Marco is eind jaren negentig als ondernemer voor zichzelf begonnen. In eerste instantie is hij na zijn rechtenstudie werkzaam geweest in de financiële dienstverlening, waarna hij zich later als Financieel Planner is gaan specialiseren in conflictbemiddeling bij reorganisatietrajecten in het midden-, en kleinbedrijf. De daaruit voortvloeiende contacten met individuele werknemers hebben hem doen besluiten zich tevens te bekwamen in familiemediation, waarin (echt)scheidingen met veelal minderjarige kinderen zijn specialiteit zijn geworden. Het is duidelijk dat zijn passie ligt bij zorgvuldig begeleiden van het (echt)scheidingsproces t.b.v. de kinderen.

Empatisch en veelzijdig

Zijn veelzijdige ervaring met conflictsituaties, heeft ertoe geleid dat Marco open van geest is en daardoor geen taboes meer kent. Hij is onbevooroordeeld en enorm benieuwd naar wat iemand werkelijk drijft. Deze houding vormt de basis van zijn succes als mediator. Marco is een verbinder die in staat is om mensen positief te stimuleren en te leren sturing te geven aan hun eigen leven. Het gaat er immers om dat alle werkelijke belangen op tafel komen en op een integere manier besproken kunnen worden. Alleen zo zijn partijen in staat om hun conflict op te lossen. Hij ondersteunt mensen en daagt hen uit, zodat zij tijdens de mediation zelf aan de slag te kunnen gaan met het maken van afspraken.

Marco is actief in de gehele provincie Zeeland, West Brabant en Zuid Holland en komt in uw vertrouwde omgeving bij u thuis of op kantoor langs.

Rechtsgebieden particulier:

 • Ambtenarenrecht
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Huurrecht
 • Personen- en Familierecht

  Rechtsgebieden zakelijk:

  • Ambtenarenrecht
  • Arbeidsrecht

   Neem contact op met Marco Janssen

   Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met mediator Marco Janssen. Wij zijn bereikbaar op 0118-225087.

   Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

   • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.