“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
ramai

Meneer Ramai werkt als jurist die een brede specialisatie heeft. Hij is zowel gespecialiseerd op het bestuursrecht, waaronder het ambtenarenrecht, als het civiele arbeidsrecht. Hij staat zowel werknemers als werkgevers bij. Daarnaast houdt hij zich bezig met (internationale) incasso. Ook is meneer Ramai thuis in financieel recht, waarbij hij tevens geschoold is op het Wft. De menselijke kant van een juridisch geschil vindt meneer Ramai het meest belangrijk. Bij een geschil komen vele facetten kijken, maar als partijen lijnrecht tegenover elkaar staan speelt er vaak meer dan alleen het zakelijke gedeelte. De balans tussen enerzijds juridisch bijstaan van cliënten en anderzijds de emoties eruit filteren ziet meneer Ramai elke keer als een leuke uitdaging. Meneer Ramai heeft aan de Vrije Universiteit in Amsterdam Rechtsgeleerdheid gestudeerd. Daarnaast heeft hij zijn Wft diploma behaald.

Ik ga graag een duurzame relatie aan met mijn cliënten, waarbij zij altijd op mij kunnen terugvallen.

Neem contact op met Dhr. Ramai

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Dhr. Ramai. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.