“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
suzanne dokter

In 2018 is Suzanne Dokter afgestudeerd aan de Tilburg University op het gebied van arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Sinds 2017 is zij tijdens haar studie werkzaam geweest als juridische ondersteuning bij Fyner. Na het behalen van haar diploma is zij doorgegroeid naar jurist, waarin zij zich naast het arbeidsrecht en ambtenarenrecht ook specialiseert in het huurrecht.

Toen zij twee jaar werkzaam was bij een merkenbureau, heeft zij de keuze gemaakt om te switchen naar het arbeidsrecht en is zij naast haar werkzaamheden bij het merkenbureau gestart met de master Rechtsgeleerdheid aan de Tilburg University. Zij heeft tijdens haar studie de keuze gemaakt voor het arbeidsrecht en ambtenarenrecht in combinatie met het sociale zekerheidsrecht. Suzanne is een gedreven juriste die zich volledig inzet voor de belangen van haar cliënten.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Suzanne Dokter

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Suzanne Dokter. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.