“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
nils brouwer

Nils Brouwer is in april 2004 afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens is hij aan de slag gegaan bij het UWV als medewerker bezwaar. In 2005 heeft Nils de overstap gemaakt naar DAS Rechtsbijstand waar hij zich verder heeft gespecialiseerd in het sociaal verzekeringsrecht en het ambtenarenrecht. Het procederen in het bestuursrecht kent voor hem dan ook geen geheimen meer.

Vanaf juli 2016 is Nils werkzaam bij Fyner waar hij zich, naast het sociaal zekerheidsrecht en het ambtenarenrecht, ook het arbeidsrecht eigen heeft gemaakt.

Nils staat particulieren en bedrijven bij in bovengenoemde rechtsgebieden en streeft naar de beste oplossing voor zijn cliënt. Wanneer in onderling overleg niet tot een oplossing gekomen kan worden gaat Nils een procedure vanzelfsprekend niet uit de weg.

Complexe problematiek terugbrengen tot de kern en van daaruit toewerken naar een oplossing, dat is belangrijk.

Neem contact op met Nils Brouwer

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Nils Brouwer. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.