“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
Anne van Glabbeek

Anne van Glabbeek heeft haar studie Rechtsgeleerdheid afgerond aan Tilburg Univeristy. Tijdens haar master heeft zij naast het arbeidsrecht tevens cursussen gevolgd in het intellectuele eigendoms- en privacyrecht.
Anne is een aantal jaar werkzaam geweest op de HR-afdeling van een groot ziekenhuis. Hier heeft zij onder andere ruime ervaring opgedaan in het (arbeids)overeenkomstenrecht, ontslag, opleidingskwesties, (eenzijdige)wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden en (werkgevers) aansprakelijkheid.
Anne is werkzaam als jurist bij Fyner sinds februari 2018 en specialiseert zich in het arbeids-, ambtenaren- en onderwijsrecht.

Neem contact op met Anne van Glabbeek

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Anne van Glabbeek. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.