“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Ermanda Akker Rijsman

Kantoor: AR Juridisch Advies
9,6
Klanten vertellen

1101 beoordelingen

Mijn naam is Ermanda Akker Rijsman. Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen. In september 2006 ben ik in Deventer begonnen met AR Juridisch advies.

Ervaring

De ervaring heeft mij geleerd dat het voor mensen erg fijn is om een keuze te kunnen maken, ook in lastige situaties zoals ontslag. Bij ontslag kom je in aanraking met zaken waar je zelf vaak niets vanaf weet, terwijl de gevolgen vaak groot zijn. Het is dan heel waardevol om alle mogelijkheden op een rijtje te zetten, zodat u hier de beste keuze in kunt maken.

Drijfveer

Mijn drijfveer is om klanten op een sociale en persoonlijke manier te begeleiden op het moment dat zij met ontslag, problemen bij re-integratie of andere arbeidszaken geconfronteerd worden. Door kennis te delen, blijkt het vaak mogelijk om een goede, bij de situatie passende, keuze te maken. Daarnaast heb ik mij de lastige kennis van de Drank- en Horecawet eigen gemaakt en is het plezierig om ook ondernemers op dat gebied te kunnen helpen.

Betaalbaar juridisch advies

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Ermanda Akker Rijsman

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met jurist Ermanda Akker Rijsman. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.