AVG Producten

Uit jouw antwoorden op de vragenlijst blijkt dat jouw organisatie op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming alles goed geregeld heeft. Er is je geadviseerd een los document op te stellen. Hieronder zie je welke documenten wij los aanbieden. Per document wordt je direct naar de juiste pagina geleid. Daar kan je het product direct op maat opstellen via onze online tool.

Let op:
Heb je hier vragen over of wil je meer weten over de uitkomst van de AVG check, dan mag je ons natuurlijk altijd even bellen. Wij zijn te bereiken op 0800 – 6002820 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:15 uur.

Start met het opstellen van jouw AVG product

In de mail die je hebt gekregen staat welke losse producten nog aangeschaft moeten worden. Via onderstaande links kom je rechtstreeks op de pagina met de module van het desbetreffende product.

Wie is De Nationale Adviesbalie?

De Nationale Adviesbalie biedt juridische hulp aan ondernemers en particulieren. Met ons toegewijde en enthousiaste team helpen wij dagelijks veel klanten met hun juridische vraagstukken. Daarnaast hebben wij een zorgvuldig geselecteerd netwerk van ervaren advocaten door heel Nederland. Zij pakken de zaken voor onze klanten op. Daarnaast bieden wij online juridische documenten en berekeningen aan. Deze documenten zijn in samenwerking met een advocaat opgesteld. Wil je meer weten over De Nationale Adviesbalie? Ga dan naar de over ons pagina. Graag leggen we je uit waarom we doen wat we doen!