Je hebt gekozen om een privacybeleid af te sluiten of je hebt dit advies gekregen na het doen van de AVG check. Op deze pagina maak je een privacybeleid op maat. Heb je de gratis AVG check nog niet gedaan en ben je er niet zeker van of je enkel een privacybeleid nodig hebt dan verwijzen wij je eerst naar deze gratis check.

Privacy is de laatste tijd een belangrijk onderwerp geworden. Steeds meer mensen willen weten wat er nou precies met hun gegevens gebeurt. Hierom is het van belang om als bedrijf een goed privacybeleid te hebben. In het privacybeleid staat onder andere hoe jullie als organisatie met persoonsgegevens om gaan. Zo is dit voor iedereen duidelijk en voorkom je problemen.

Met onderstaande module maak je een privacybeleid voor jouw onderneming. In totaal bedragen de kosten €40,- (excl. btw). Hiervoor krijg je het document op maat en wordt het ook gecontroleerd door onze advocaat. Heb je vragen, dan helpen wij je graag. Neem gerust even contact met ons op via 080-06002820 (gebruikelijke belkosten).

Hoe werkt het?
  • Doorloop met behulp van onderstaande module stapsgewijs alle vragen die nodig zijn om bovenstaand document op maat op te stellen.
  • Na het beantwoorden van alle vragen is er de mogelijkheid alle antwoorden te controleren en aan te passen.
  • Vervolgens vindt de betaling plaats en zal onze advocaat het document controleren. Indien nodig passen we in overleg zaken aan. Ons streven is om de controle binnen 24 uur te laten plaatsvinden.
  • Zodra de controle heeft plaatsgevonden vind je jouw document in je eigen online omgeving.
  • Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 088-6002820 (op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.15).

AVG privacybeleid module