Je hebt gekozen om een geheimhoudingsverklaring af te sluiten of je hebt dit advies gekregen na het doen van de AVG check. Op deze pagina maak je een geheimhoudingsverklaring op maat. Heb je de gratis AVG check nog niet gedaan en ben je er niet zeker van of je enkel een geheimhoudingsverklaring nodig hebt dan verwijzen wij je eerst naar deze gratis check.

Het is belangrijk om je bedrijfsgegevens goed te beschermen. Een geheimhoudingsovereenkomst is dan erg belangrijk. Een geheimhoudingsovereenkomst of NDA is een overeenkomst waarmee je afspraken maakt met een derde partij over het geheim houden van jouw bedrijfsgegevens. Wil je een goede geheimhoudingsovereenkomst laten maken, dan kunnen wij je hierbij helpen.

Voor €30,- (excl. btw) maken wij een geheimhoudingsovereenkomst op maat. Daarnaast wordt het document gecheckt door een advocaat. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is.

Hoe werkt het?
  • Doorloop met behulp van onderstaande module stapsgewijs alle vragen die nodig zijn om bovenstaand document op maat op te stellen.
  • Na het beantwoorden van alle vragen is er de mogelijkheid alle antwoorden te controleren en aan te passen.
  • Vervolgens vindt de betaling plaats en zal onze advocaat het document controleren. Indien nodig passen we in overleg zaken aan. Ons streven is om de controle binnen 24 uur te laten plaatsvinden.
  • Zodra de controle heeft plaatsgevonden vind je jouw document in je eigen online omgeving.
  • Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 088-6002820 (op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.15).

AVG geheimhoudingsovereenkomst module