“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”
joyce van dijk

Joyce van Dijk is sinds 2008 werkzaam als advocaat. Na haar studie Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit is zij 2 jaar werkzaam geweest als gerechtssecretaris bij de sector Familie- en jeugdrecht van de rechtbank Den Haag. Bij de rechtbank heeft Joyce ruime ervaring opgedaan in het afwikkelen van gecompliceerde echtscheidingen en alimentatiezaken, iets waar ze nu in haar praktijk als advocaat nog steeds veel profijt van heeft.

Mediation

Joyce van Dijk is naast advocaat ook werkzaam als mediator binnen het familierecht. Ze is als advocaat en mediator aangesloten bij de verenging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars en Mediatorsfederatie Nederland.

Hard op de zaak, zacht op de persoon.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Joyce van Dijk

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Joyce van Dijk. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.