“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Raldy van Manen

Kantoor: Van Manen Advocatuur
9,6
Klanten vertellen

1078 beoordelingen

raldy van manen

Raldy van Manen is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest op een klein advocatenkantoor in dezelfde stad. Eerst als juridisch medewerker en na het behalen van haar meestertitel als advocaat. Enkele jaren daarna is zij overgestapt naar het arrondissement Den Haag. Hier heeft ze eveneens als advocaat gewerkt en cliënten uit deze regio bijgestaan. Enige jaren geleden is mw. mr. R. van Manen met veel enthousiasme haar eigen praktijk begonnen in Woerden.

Mw. mr. R. van Manen vindt het belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van alle juridische relevante zaken die bij u als cliënt spelen. Het is daarom voor haar een bewuste keuze geweest om werkzaam te zijn op een klein kantoor.

De advocaat vindt het belangrijk dat u als cliënt centraal staat. Zij is betrokken bij uw zaak en bij u als cliënt. Raldy vindt het belangrijk dat u als cliënt begrijpt wat er in uw zaak speelt. Het is immers uw zaak waarvoor u juridische hulp inschakelt. Het is dan wel zo prettig dat u ook daadwerkelijk begrijpt waar het over gaat. Vaak is de juridische taal die gebruikt wordt niet voor iedereen begrijpelijk, waardoor u het gevoel kunt krijgen geen grip meer op uw eigen zaak te hebben. Bij mw. mr. R van Manen uit Woerden loopt u dit risico niet. De advocaat zal u op een begrijpelijke wijze op de hoogte houden van de ontwikkelingen en juridische argumenten in uw zaak, zodat uw zaak ook echt uw zaak blijft. Zo kan samen het beste resultaat worden behaald.

Van Manen Advocatuur voor betrouwbaar en betaalbaar juridisch advies en bijstand in procedures.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Raldy van Manen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Raldy van Manen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.