“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Van Manen Advocatuur

Van Manen Advocatuur is het advocatenkantoor voor particulieren in het Groene Hart. Het kantoor is gevestigd in Woerden aan de Berlengakade 6. Het kantoor bevindt zich in de wijk Snel en Polanen vlakbij de snelweg A12. Het kantoor is een eenmanszaak en wordt geleid door de advocaat mw. mr. R. (Raldy) van Manen.

Specialisatie op personen- en familierecht

Van Manen Advocatuur heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Cliënten kunnen er terecht met al hun vragen over onder andere echtscheidingen en alimentatie. Het kantoor voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Orde van Advocaten aan een advocatenkantoor stelt.

Ruime ervaring

Advocaat Raldy van Manen is al jaren werkzaam als advocaat. Zij behandelt veel zaken op het gebied van het persoon- en familierecht. Daarbij kan gedacht worden aan een echtscheiding, verbreken van de samenleving, omgangsregeling, alimentatie, erkenning, gezag, ondertoezichtstellingen of uithuisplaatsingen. Door haar ruime ervaring bent u verzekerd van een advocaat met kennis en expertise.

Juridische hulp voor iedereen

Van Manen Advocatuur streeft ernaar om betaalbare juridische bijstand mogelijk te maken voor iedereen. Het kantoor staat cliënten bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand door de overheid (een toevoeging / pro deo), via een rechtsbijstandsverzekering en op betalende basis. Het is ook mogelijk tussentijds of vooraf een vaste prijs afspraak te maken. Het kantoor voldoet aan de vereisten en voorwaarden van de Raad voor Rechtsbijstand. Het is bij Van Manen Advocatuur mogelijk om individuele afspraken te maken vanwege uw persoonlijke financiële situatie.

Eerste gesprek

Daarnaast is het mogelijk om het eerste gesprek bij u thuis of op een andere neutrale locatie te laten plaatsvinden. Men kan er tegenop zien om het eerste gesprek met een advocaat aan te gaan. Het kan dan juist prettig zijn om dit eerste gesprek op een voor u vertrouwde plek te hebben. Dit is voor mw. mr. R. van Manen geen enkel probleem. U kunt de mogelijkheden met haar bespreken. Neem vrijblijvend telefonisch contact op via telefoonnummer 0348-214019 of via onderstaand contactformulier.

Rechtsgebieden particulier:

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands

Neem contact op met Van Manen Advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Van Manen Advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

raldy van manen
Raldy van Manen

Raldy van Manen is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest op een klein advocatenkantoor in dezelfde stad. Eerst als […]

Bekijk profiel