“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Rianne Gerritsen

Kantoor: Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators
9,5
Klanten vertellen

947 beoordelingen

Rianne gerritsen van ekelen en poort

Mr. Rianne Gerritsen (1985) is niet alleen door de wol geverfd als advocaat, maar ook als mediator. Cliënten waarderen onder meer haar behulpzaamheid, deskundigheid, inlevingsvermogen en – vooral – empathisch vermogen om mee te denken met alle belangen en emoties.

Expertise in jeugdrecht en mediation
Rianne heeft uitgebreide ervaring in het personen- en familierecht, met als specialisaties jeugdrecht en mediation. De fundamenten onder haar succesvolle werkwijze zijn goed luisteren, constant meedenken aan creatieve oplossingen die in het belang zijn van álle partijen, hard werken en altijd blijven bijleren. Ze combineert een passie voor de juridische kant van de zaak met een enorme betrokkenheid bij de menselijke kant, waarbij ze een scherp oog heeft voor de emoties die spelen.

Oplossing via overleg
Omdat Rianne slecht tegen onrecht kan en oprecht boos wordt als dingen niet eerlijk verlopen, is ze in 2013 de advocatuur in gegaan. Doorgaans is het volgens haar beter om niet te procederen, maar het gesprek aan te gaan en zo te kijken of partijen er samen in overleg uit kunnen komen. Helemáál wanneer er kinderen in het spel zijn.

Opleidingen
– Toegepaste Psychologie (2018)
– Beroepsopleiding advocatuur (2014)
– Master Privaatrecht (2011)
– Bachelor Privaatrecht (2010)

Het voldane gevoel dat ik heb als mensen allebei met een gerust hart hun handtekening onder afspraken zetten, dáár doe ik het allemaal voor.

Neem contact op met Rianne Gerritsen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Rianne Gerritsen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.