“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Mirte Poort - van der Meeren

Kantoor: Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators
9,5
Klanten vertellen

951 beoordelingen

mirte poort

Mr. Mirte Poort-van der Meeren (1984) heeft zich sinds het begin van haar loopbaan in de advocatuur in 2007 ontwikkeld tot een breed inzetbare en juridisch inhoudelijk zeer sterke personen- en familierecht advocaat. Binnen Van Ekelen & Poort is Mirte de absolute specialist op het gebied van alimentatierekenen. Ze houdt alle veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van het vaststellen en wijzigen van alimentatie zeer nauwgezet in de gaten. Naast alimentatierekenen heeft Mirte zich gespecialiseerd in het huwelijksvermogensrecht en zij staat met regelmaat particulieren en ondernemers bij in een echtscheidingsprocedure.

Mirte blijft altijd bijleren, heeft immer een luisterend oor en toont een grote betrokkenheid bij haar cliënten. Mirtes aanpak is altijd zakelijk en waar het is gewenst of vereist ook persoonlijk. Mirte verliest de emotionele kant van de zaak nooit uit het oog en stelt het belang van het kind altijd centraal. Haar echte passie ligt bij het familierecht.

Van jongs af aan weet ik dat ik advocaat wil worden en mensen wil helpen bij hun problemen. Waar kan dat beter dan in het familierecht? In het familierecht zijn er alleen maar verliezers. Ik help mensen in één van de zwaarste en heftigste periodes van hun leven. Daarbij lever ik niet alleen maar een juridische dienst, maar ik bied ook praktische hulp en steun. Het is fantastisch om mensen in zo’n moeilijke periode aan een duurzame oplossing te helpen.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Mirte Poort - van der Meeren

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Mirte Poort - van der Meeren. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.