“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Emmy van Ekelen

Kantoor: Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators
9,5
Klanten vertellen

950 beoordelingen

emmy van ekelen

Mr. Emmy van Ekelen (1978) is naast advocaat tevens mediator en Stiefplan-coach. De combinatie van advocaat en mediator heeft veel voordelen voor cliënten. Dankzij haar ruime juridische kennis kan Emmy u optimaal adviseren over alle aspecten van het personenrecht, familierecht en erfrecht. Met een schat aan ervaring als mediator op zak, weet Emmy altijd op een effectieve manier om te gaan met het geschil tussen de partijen. Zo zorgt ze ervoor dat partijen gezamenlijk maar vooral duurzaam tot een oplossing komen. Zo’n toekomstgerichte oplossing is met name belangrijk als er kinderen in het spel zijn en ouders goed met elkaar moeten kunnen (blijven) communiceren.

Emmy biedt haar cliënten een persoonlijke en warme begeleiding, zowel tijdens het proces als in de vorm van nazorg. Met dank aan haar uitstekende communicatieve vaardigheden blinkt Emmy vooral uit in luisteren, bemiddelen en onderhandelen.

Tijdens een echtscheiding hebben mensen al genoeg aan hun hoofd, dus ik wil ze zo goed mogelijk begeleiden. Daarbij stel ik de belangen van de kinderen altijd voorop. Het zijn met name de echt vervelende zaken die mij ertoe aanzetten om me steeds verder te ontwikkelen en altijd bij te blijven leren.

Neem contact op met Emmy van Ekelen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Emmy van Ekelen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.