“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators

9,5
Klanten vertellen

951 beoordelingen

Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators

Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators is een jong, vooruitstrevend kantoor gespecialiseerd in het personen- en familierecht en  erfrecht. Ons team bestaat uit drie jonge, ervaren advocaten, te weten mr. E.P.E. van Ekelen, mr. M. Poort – van der Meeren en mr. R. Gerritsen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven.

Rechtsgebieden

Voor alle zaken op het gebied van het personen- en familierecht, jeugdrecht en het erfrecht bent u bij het advocatenkantoor Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators in Eindhoven aan het juiste adres. Niet alleen omdat onze advocaten specialisten zijn op deze rechtsgebieden en de allerlaatste ontwikkelingen kennen, maar ook omdat ze betrokkenheid bij uw zaak combineren met een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in onder andere de volgende onderwerpen: scheiding, alimentatie, afwikkeling erfenis en gezag en omgang.

Kwaliteit

Kwaliteit en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. De rechtsgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd, vragen om een persoonlijke, betrokken en deskundige aanpak en dat is wat u van ons kunt verwachten. Problemen op het gebied van het personen- en familierecht en erfrecht gaan vaak gepaard met veel emoties en hebben een grote invloed op uw leven. Er spelen hierbij vaak zowel persoonlijke als zakelijke en juridische conflicten. Onze advocaten hebben ruime ervaring om u op de juiste wijze te adviseren en te begeleiden. Indien een procedure noodzakelijk is, staan wij u daar graag in bij. Wij zullen eerst altijd proberen de gang naar de rechter te vermijden.

Maatwerk, open communicatie, klantgerichtheid & persoonlijke service, flexibiliteit en laagdrempeligheid zijn voor ons vanzelfsprekend.

Mediation

Bij ons kunt u ook terecht voor mediation (ook wel bemiddeling genoemd) op het gebied van het personen- en familierecht en erfrecht. Bij mediation gaat u samen met de andere partij onder leiding van een onafhankelijke onderhandelaar op zoek naar een oplossing die voor beide partijen goed is. Mediation is vaak minder ingrijpend dan de stap naar de rechter. Bij mediation werkt u zelf aan een oplossing, maar krijgt u er deskundige hulp bij. Dit scheelt doorgaans tijd en geld.

Toevoeging

Geld hoeft geen drempel te zijn om gebruik te maken van een specialist. Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators werkt niet alleen op basis van een uurtarief. Voor de cliënten met de lagere inkomen werken wij binnen alle rechtsgebieden tevens op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. U betaalt slechts een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen. De Raad van de Rechtsbijstand betaalt de overige kosten voor de advocaat of mediator. Hierdoor blijven de kosten laag zijn onze advocaten en mediators voor iedereen toegankelijk.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels

Neem contact op met Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Van Ekelen & Poort | advocaten & mediators. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rianne gerritsen van ekelen en poort

Rianne Gerritsen

Mr. Rianne Gerritsen (1985) is niet alleen door de wol geverfd als advocaat, maar ook als mediator. Cliënten waarderen onder meer haar behulpzaamheid, deskundigheid, inlevingsvermogen […]

Bekijk profiel
emmy van ekelen

Emmy van Ekelen

Mr. Emmy van Ekelen (1978) is naast advocaat tevens mediator en Stiefplan-coach. De combinatie van advocaat en mediator heeft veel voordelen voor cliënten. Dankzij haar […]

Bekijk profiel