“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Christiaan Swarts

Kantoor: Swarts De Groen Advocaten
9,5
Klanten vertellen

947 beoordelingen

Mr J.P.H.C. (Christiaan) Swarts studeerde Nederlands recht, richting bedrijfsrecht, aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2002 is hij beëdigd als advocaat en sindsdien werkt hij als zodanig, aanvankelijk voor een advocatenkantoor in Utrecht en sinds 2009 met zijn eigen praktijk.

Mr Swarts staat cliënten bij uit het midden- en kleinbedrijf, alsmede particulieren voor advies en procedures in uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder handelsrecht (contractenrecht; beslag- en executie, incasso); huurrecht, maar ook familierecht en strafrecht. In deze rechtsgebieden heeft hij ruime ervaring en gespecialiseerde kennis opgedaan. Hierdoor heeft mr Swarts zich ontwikkeld tot een multidisciplinair proces- en adviesadvocaat die van aanpakken weet en begrijpt wat zijn cliënten beweegt.

In 2008 legde hij met goed gevolg examen af in de specialisatieopleiding “Informaticarecht (ICT / IT-recht, en auteursrecht)” van de Vereniging Informaticarecht Advocaten (VIRA) / Grotius Academie. Eveneens is mr Swarts lid van de VIA, de Vereniging van Incasso en Procesadvocaten.

Missie

Mr Swarts legt de lat hoog, omdat de dienstverlening voor cliënten altijd beter kan. Beter in de zin van flexibeler, financieel voordeliger (mogelijkheid van vaste prijsafspraken voor bepaalde zaken, dan wel gunstig uurtarief); en persoonlijker (laagdrempelig, direct en betrokken).

Geen ellenlange juridische adviezen en betogen waar u niet op zit te wachten, geen omwegen indien niet noodzakelijk, maar met daadkracht en tact recht op het doel af.

Geen zorgen. Ik regel het.

Neem contact op met Christiaan Swarts

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Christiaan Swarts. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.