“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Hanneke Wellenberg

Kantoor: Soeverein Advocaten
9,6
Klanten vertellen

1077 beoordelingen

Advocaat Hanneke Wellenberg (1977) studeerde Fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen en Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na enkele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt is zij sinds 2005 werkzaam als advocaat.

Specialisaties

Hanneke Wellenberg is een betrokken advocaat en gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Zij helpt u graag verder met uw zaak en kan u voorzien van betrouwbaar juridisch advies.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel 020 – 2374994. Het kantoor van Soeverein advocaten bevindt zich in het centrum van Amsterdam aan de keizersgracht.

Onze aanpak is erop gericht om problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Neem contact op met Hanneke Wellenberg

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Hanneke Wellenberg. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.