“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Yvette A.R. Seen

Kantoor: Seen Familierecht
9,5
Klanten vertellen

951 beoordelingen

Yvette Seen

Yvette Seen is familierechtadvocaat en scheidingsmediator. Zij behandelt daarnaast ook jeugdzaken en volgt momenteel de opleiding tot Parenting Coordinator: een nieuwe manier van geschiloplossing waarbij een gang naar de rechter wordt voorkomen. Yvette is er namelijk van overtuigd dat (juist in het familierecht) een conflict samen oplossen beter is dan een gang naar de rechter. Uiteindelijk zorgt een procedure er wellicht voor dat een knoop wordt doorgehakt, maar het onderliggende probleem, de onvrede, blijft vaak bestaan. Zolang die niet wordt aangepakt, ligt een volgende procedure zo weer in het verschiet. Als ouders samen in gesprek gaan en daarna gezamenlijk afspraken maken, is de kans veel groter dat ouders ook in de toekomst zich aan die afspraken zullen houden en bij onvrede ze weer sneller met elkaar het gesprek aangaan.

Yvette is in de eerste plaats een adviseur en een gesprekspartner. Ze luistert en vraagt door. Dat is belangrijk om zo de mens achter de cliënt te leren kenen, te weten wat hen drijft en wat ze belangrijk vinden.

Yvette is getrouwd en moeder van twee kinderen.

Yvette is aangesloten bij de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)

Een conflict samen oplossen is beter dan een gang naar de rechter.

Neem contact op met Yvette A.R. Seen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Yvette A.R. Seen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.