“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Anneloes van der Welle

Kantoor: Rauwerda Advocaten
9,6
Klanten vertellen

1201 beoordelingen

anneloes rauwerda

In 2016 heb ik gedurende de stage voor mijn HBO Rechtenstudie kennisgemaakt met de advocatuur en de familierechtpraktijk van Marije Rauwerda. Dit beviel zo goed dat ik na de afronding van mijn studie aan de aan de slag ben gegaan als juridisch medewerker, en daarnaast Rechten aan de universiteit ben gaan studeren.

Gedurende mijn loopbaan heb ik ontdekt dat mijn bijzondere belangstelling ligt bij het familierecht. Een rechtsgebied dat vraagt om persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Iets dat erg goed bij mij past. Een luisterend oor bieden en mensen met aandacht ondersteunen in een lastige situatie in hun leven, dat is waar ik voor sta.

Eind 2020 heb ik mijn Rechtenstudie aan de universiteit afgerond en inmiddels ben ik met veel toewijding aan de slag als advocaat bij Rauwerda Advocaten. Elke dag ga ik met veel plezier naar kantoor. Inmiddels sta ik de cliënten zelf bij op het gebied van onder meer echtscheidingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen, alsmede gezag- en omgangskwesties. Met ons kleine, maar hechte team staan wij klaar voor al onze cliënten. Mijn collega’s en ik voelen ons hier erg thuis en dit vertrouwde gevoel willen wij ook graag aan onze cliënten overbrengen.

In het dagelijks leven zit ik niet graag stil. Naast mijn werkzaamheden binnen de advocatuur ben ik regelmatig te vinden bij het bouwbedrijf van mijn vader. Ook hier steek ik graag mijn handen uit de mouwen.

Rechtsgebieden particulier:

Neem contact op met Anneloes van der Welle

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Anneloes van der Welle. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.