“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

M.G. (Martin) Hofman

Kantoor: Parmentier advocaten
9,6
Klanten vertellen

1065 beoordelingen

martin hofman

Martin Hofman is als advocaat en partner aangesloten bij het Parmentier Advocaten.  Na afronding van zijn studie Nederlands Recht heeft hij diverse andere (postacademische) opleidingen gedaan. Zo volgde hij de beroepsopleiding voor rechtsbijstandjuristen (EUR), de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (UvA), de opleiding tot mediator (ICM) en de leergang onderwijsrecht (OSR).

Na zijn studie begon Martin als juridisch medewerker bij een vakbond. Ook heeft hij jarenlang heeft hij gewerkt voor een grote rechtsbijstandverzekeraar waar hij veel ervaring op heeft gedaan. Daarnaast heeft Martin gewerkt voor een grote onderwijsinstelling en heeft hij als ondernemer de ondernemingen Rechtszaken.nl en Bureau Onderwijsrecht opgericht.

Als advocaat heeft hij zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, sociale zekerheidsrecht en het onderwijsrecht, maar behandelt ook civielrechtelijke en bestuursrechtelijke zaken. Ook is hij gespecialiseerd in privacy en gegevensbescherming, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hij ondersteunt meerdere organisaties en bedrijven bij de implementatie van deze nieuwe privacywetgeving, en fungeert ook als functionaris voor gegevensbescherming (FG).

Martin is naast zijn werk als advocaat actief als bestuurslid van diverse lokale verenigingen en geschilleninstanties. Tevens is hij lid van de Vereniging voor arbeidsrecht (VVA), de Nederlandse vereniging voor onderwijsrecht (NVOR), en de Vereniging van advocaten en rechtsbijstandverleners in het onderwijs (VARO).

Neem contact op met M.G. (Martin) Hofman

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat M.G. (Martin) Hofman. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.