“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

K.G.O. (Kwaku) Afriyieh

Kantoor: Parmentier advocaten
9,6
Klanten vertellen

1032 beoordelingen

Kwaku Afriyieh is een betrokken en zeer deskundige advocaat. Zijn kennis van zaken is groot en altijd up-to-date.
Voordat hij zijn stap maakte naar de advocatuur was hij al werkzaam als juridisch adviseur met een eigen kantoor en heeft hij als vaste adviseur zaken behandeld en adviezen gegeven aan diverse ondernemingen en overheden op het gebied van aanbestedingsrecht en civielrechtelijk bouwrecht.

Daarvoor had hij al ervaring opgedaan als senior jurist, verbonden aan de gemeente Alkmaar. Zij taak was onder meer het begeleiden van inkoop en aanbestedingen. Ook behandelde hij de bestuursrechtelijke en civielrechtelijke bouwrechtzaken voor de gemeente.
De heer Afriyieh mag zich dan ook met recht specialist noemen in het aanbestedingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijk ordeningsrecht.

Neem contact op met K.G.O. (Kwaku) Afriyieh

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat K.G.O. (Kwaku) Afriyieh. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.