“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Dieuwke van der Wijk

Kantoor: Oranje Advocatenkantoor
9,6
Klanten vertellen

1065 beoordelingen

oranje advocatenkantoor

Dieuwke is een gedreven advocaat en mediator met passie voor haar vak. Voor 2015 werkte Mr. Dieuwke van der Wijk op een advocatenkantoor in Groningen; vanaf 2015 werkt zij als advocaat en registermediator bij Oranje Advocatenkantoor. Dieuwke staat bij de Orde van Advocaten en de Raad voor Rechtsbijstand ingeschreven als specialist in personen- en familierecht en arbeidsrechtzaken. Dieuwke is niet alleen MfN-registermediator, maar heeft ook de specialisatie-opleiding voor familiemediators met succes afgerond en ook ruime ervaring op dit gebied.

Als ik een zaak aanneem, dan doe ik dat ook goed en dan ga ik er volledig voor om dit zo goed mogelijk af te wikkelen. In het personen- en familierecht houd ik daarbij ook altijd rekening met de belangen van de kinderen. Als zowel moeder en kind van gescheiden ouders weet ik hoe belangrijk dat is.

Neem contact op met Dieuwke van der Wijk

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Dieuwke van der Wijk. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.