“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Tess Hoekx-Audiffred

Kantoor: Oak & Spek Advocaten
9,6
Klanten vertellen

1065 beoordelingen

tess hoekx audiffred

Het recht heeft me gegrepen vanaf het eerste moment dat ik ging studeren. ‘De praktijk is veelkleuriger dan het recht kan voorzien’, was mijn eerste les. Omdat ik graag verbanden leg, houd ik me met meerdere rechtsgebieden bezig. Ik geef college op de UvA over Ondernemingsrecht en houd me in de praktijk daarnaast vooral bezig met familierecht en arbeidsrecht. De advocatuur is behalve een uitdagend vak ook een vak waarin ervaring en levensjaren een voordeel blijken te zijn. Ik kan de vele situaties die ik voorbij heb zien komen in 23 jaar advocatuur nu heel goed gebruiken en inzetten voor een beter resultaat voor mijn cliënten.

Als ik samen met mijn cliënt doel en koers bepaald heb, dan ga ik er ook voor. Niet blind, maar immer met oog voor het optimale. Mijn cliënten mogen hier op hun beurt wél blind op vertrouwen!

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Tess Hoekx-Audiffred

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Tess Hoekx-Audiffred. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.