“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Oak & Spek Advocaten

Oak & Spek Advocaten is een no-nonsense kantoor in Amsterdam. In het familie-, arbeids- en ondernemingsrecht heb ik inmiddels ruime ervaring. Sinds 1998 ben ik advocaat en daardoor beschik ik over een uitgebreid netwerk waardoor ik functioneer als een groter kantoor maar met veel lagere tarieven.

Wij staan voor je klaar

Je hebt een advocaat vaak nodig hebt in een periode in je leven waarin je deskundige hulp nodig hebt. Omdat je juist dan veel vragen hebt, vind ik het belangrijk om niet alleen goed bereikbaar te zijn, maar ook dat je die vragen kunt stellen zonder dat deze direct berekend worden. Je kunt me dus tijdens kantoortijden alles vragen via telefoon, email of whatsapp, zonder extra kosten.

Hulp nodig

Heb je hulp nodig of wil je meer informatie? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel ons zelf op 020-2374994. Wij helpen u graag verder.

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Diensten

  • Gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels

Neem contact op met Oak & Spek Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Oak & Spek Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

tess hoekx audiffred
Tess Hoekx-Audiffred

Het recht heeft me gegrepen vanaf het eerste moment dat ik ging studeren. ‘De praktijk is veelkleuriger dan het recht kan voorzien’, was mijn eerste […]

Bekijk profiel