“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Sirin Kara is begin maart 2017 gestart met Heemraad Advocatuur. Sirin heeft gestudeerd aan de Universiteit van Leiden, alwaar zij in september 2013 civielrechtelijk is afgestudeerd.

Gedurende haar opleiding heb ik als buitengriffier gewerkt binnen de Rechtbank Rotterdam. Na haar studie is zij als griffier blijven werken binnen de Rechtbank Rotterdam. Zo heeft Sirin veel ervaring opgedaan binnen de rechtsgebieden civiel recht en bestuursrecht. Door haar werkzaamheden bij de rechtelijke macht kwam Sirin tot de ontdekking dat zij graag binnen de advocatuur wilde gaan werken. De diversiteit aan werkzaamheden, het persoonlijke contact met cliënten, maar in het bijzonder het feit dat je als advocaat vaak conflicten kunt voorkomen, dan wel oplossen, heeft haar doen besluiten om de advocatuur in te gaan. Sirin is een betrokken advocaat en houdt het juridisch belang van cliënten in het oog.

Sirin heeft een algemene civiele praktijk voor zowel particulieren als onderneming. Zij biedt onder andere juridische bijstand in het Personen- en Familierecht, huurrecht en arbeidsrecht.

Een advocaat is in een proces wat de kok is voor een maaltijd.

Neem contact op met Sirin Kara

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Sirin Kara. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.