“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Heemraad advocatuur

Heemraad Advocatuur is een laagdrempelig advocatenkantoor dat gevestigd is in het centrum van Rotterdam op de Heemraadssingel.

Heemraad Advocatuur hanteert geen ‘uurtje factuurtje’. Door goed te luisteren naar uw verhaal kunnen wij snel passend advies geven dat perfect aansluit bij uw situatie en behoeften. Kenmerkend voor de handelswijze van Heemraad Advocatuur is het persoonlijk contact met de cliënt en haar doelgerichte aanpak door te adviseren, te onderhandelen of snel en krachtig te procederen als de situatie daarom vraagt.

Het belang van de cliënten staat altijd voorop en daarom vertelt Heemraad Advocatuur u niet alleen wat u graag wilt horen, maar ook wat u moet weten. Op deze manier bereikt u het beste resultaat.

Duurzame relatie

Wij hechten veel waarde aan een duurzame relatie met onze cliënten en vinden het derhalve belangrijk dat met cliënten een goede band wordt opgebouwd. De lijnen moeten kort zijn. Daarom is Heemraad Advocatuur makkelijk telefonisch bereikbaar. Als wij u niet verder kunnen helpen zeggen we dat direct en wordt u doorverwezen naar een andere dienstverlener. Het belangrijkste is immers dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Tarieven Heemraad advocatuur

De tarieven van Heemraad Advocatuur zijn concurrerend en verschillen per specialisme. Heemraad staat u bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (ook wel de toevoeging / pro deo genoemd) of op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief. Kortom, wij sluiten zo veel als mogelijk aan bij uw financiële situatie. Bij ons op kantoor wordt er veel waarde gehecht aan eerlijkheid. Zij zal u nimmer een procedure adviseren en u opschepen met de daarbij komende kosten indien zij al van te voren kan inschatten dan uw zaak niet kansrijk is.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Vul dan vrijblijvend onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug om uw situatie te bespreken. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Toevoegingszaken

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands
  • EngelsEngels
  • TurksTurks

Neem contact op met Heemraad advocatuur

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Heemraad advocatuur. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sirin Kara

Sirin Kara is begin maart 2017 gestart met Heemraad Advocatuur. Sirin heeft gestudeerd aan de Universiteit van Leiden, alwaar zij in september 2013 civielrechtelijk is […]

Bekijk profiel