“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Erasmus Advocaten

Erasmus Advocaten helpt u graag wanneer u verzeild bent geraakt in een juridisch geschil. Met deskundig advies staan zij u graag bij. Het kantoor hanteert een persoonlijke benadering en een no-nonsense aanpak. De doelstelling is om persoonlijke en betaalbare rechtsbijstand op hoog niveau te verlenen. Dit zie je terug in het contact met de advocaat en in de kwaliteit die wordt verleend.

Rechtsgebieden

Erasmus advocaten helpt u onder andere verder met zaken binnen het persoon- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht en vreemdelingenrecht. Zij hebben ruime ervaring binnen deze rechtsgebieden zodat zij u de juiste hulp kunnen bieden.

Meer informatie of hulp nodig?

Heeft u hulp nodig of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Diensten

  • Gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek
  • Vaste prijs afspraak mogelijk

Gesproken talen

  • NederlandsNederlands

Neem contact op met Erasmus Advocaten

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Erasmus Advocaten. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

logo erasmus
Mr. Süzen-Akdemir

Mr. Süzen heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Na werkzaam te zijn geweest bij een advocatenkantoor heeft ze per 1 november 2009 […]

Bekijk profiel