“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Marcel Smit

Kantoor: Bos van der Burg Advocaten
9,6
Klanten vertellen

1201 beoordelingen

marcel smit

Marcel houdt zich voornamelijk bezig met het aansprakelijkheids- en verbintenissenrecht, arbeidsrecht, beslagrecht, incasso’s en bouwrecht. Daarnaast beslaat een groot gedeelte van zijn praktijk zaken op het gebied van watersport en (plezier)vaartuigen.

Marcel houdt van een praktische insteek en een duidelijke communicatie met zijn cliënten. Zorgvuldigheid staat bij hem hoog in het vaandel. Gecombineerd met zijn brede juridische kennis, komt hij snel tot de kern van de zaak en vindt hij de juiste oplossingen voor zijn cliënten. Marcel is veelvuldig te vinden in de zittingszaal en procedeert waar nodig bij de rechtbank en het gerechtshof, maar ook bij andere instanties, zoals de raad van arbitrage voor de bouwgeschillen of andere (geschillen)commissie en instanties.

Neem contact op met Marcel Smit

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Marcel Smit. Wij zijn bereikbaar op 088-6002811.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.