“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

F.E. (Fanny) van Nisselrooy

Kantoor: Bolwerk Advocaten en Mediators
9,4
Klanten vertellen

864 beoordelingen

fanny van nisselrooy

Ik heb mijn studie Nederlands Recht gevolgd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben op 13 juli 2001 beëdigd als advocaat. Sindsdien ben ik onafgebroken als advocaat werkzaam geweest, eerst in Oss en sinds 2006 in Zutphen. Als advocaat streef ik naar de best mogelijke oplossing voor mijn cliënt. Soms is daarvoor een procedure nodig, maar geschillen kunnen gelukkig ook vaak in onderling overleg worden opgelost.

Hoewel ik diverse rechtsgebieden als advocaat beoefen, heeft het familierecht mijn voorkeur. Dit is ook de reden dat ik mij als advocaat verder ben gaan specialiseren op dit rechtsgebied. Ik ben lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). De vFAs is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht. Ik heb de juridische specialisatieopleiding Familierecht, de basisopleiding Scheidingsmediation, de specialisatieopleiding Scheidingsmediation en de specialisatieopleiding Erfrecht afgerond. Ik ben als MfN-registermediator opgenomen in het kwaliteitsregister van de Stichting Kwaliteit Mediators.

Naast familierecht en mediations houd ik mij bij Bolwerk Advocaten vooral bezig met uitkeringskwesties.

Rechtsgebieden particulier:

 • Erfrecht
 • Mediation
 • Personen- en Familierecht
 • Sociaal zekerheidsrecht

  Neem contact op met F.E. (Fanny) van Nisselrooy

  Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat F.E. (Fanny) van Nisselrooy. Wij zijn bereikbaar op 0575-743516.

  Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.