“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Petra Ellenbroek

Kantoor: Avinci Advocaten
9,6
Klanten vertellen

1036 beoordelingen

Petra Ellenbroek is tijdens haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit Nijmegen is enige tijd actief geweest in een rechtswinkel in Nijmegen. De belangenbehartiging sprak haar aan en na haar afstuderen ging zij direct als advocaat in Rotterdam aan de slag. De Rotterdamse manier van werken bevalt haar goed.

Inmiddels heeft zij ruime ervaring opgedaan binnen de algemene procespraktijk en staat zij wekelijks in de rechtszaal. De meest complexe zaken worden aan haar toevertrouwd en met name in familierecht en echtscheidingen is zij onderscheidend in haar expertise en kennis. Haar focus ligt met name op het personen- en familierecht, arbeidsrecht en strafrecht.

Ubi ius, ibi rmedium - Waar recht is daar is een rechtsmiddel

Rechtsgebieden particulier:

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Petra Ellenbroek

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Petra Ellenbroek. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.