“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Arthur studeerde rechten in Rotterdam. Na een begin in de advocatuur stapte Arthur als bedrijfsjurist over naar een grote pensioenverzekeraar, maar de advocatuur trok hem veel meer. Hij werkte eerst in Breda en daarna in Rotterdam. Omdat behalve advocatuur ook ondernemen in zijn bloed zit richtte hij in 2004 richtte Avinci Advocaten op. Met Avinci advocaten kan hij zich volledig richten op de ondernemer. Hij biedt de ondernemer verfrissende juridische diensten aan.

Arthur kruipt het liefst in de huid van de hulpzoekende ondernemer.  Hij is betrokken, resultaat gericht en is graag sparringpartner voor de ondernemer.  Daarnaast heeft hij sinds de oprichting van Avinci Advocaten diverse succesvolle spin-off ondernemingen opgericht. Deze spin-off ondernemingen richten zich volledig op een specifiek rechtsgebied; Bedrijfsadvocaat, Dutch Debts Incasso Avinci Sportrecht en Echtgescheiden.nl.

Op het hockeyveld speelt Arthur, net als in zijn werk, liever de bal dan de man. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

De Beste is hij die overwint zonder slag te hoeven leveren.

Rechtsgebieden zakelijk:

Neem contact op met Arthur Hansen

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Arthur Hansen. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.