“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Chantal van Olst

Kantoor: Advocatenkantoor van Olst
9,4
Klanten vertellen

864 beoordelingen

chantal van olst

Mevrouw Van Olst werkt nu ruim 14 jaar uitsluitend op volledig gespecialiseerde familierechtkantoren, waarvan de laatste 6 jaren als familierechtadvocaat. In deze jaren heeft zij persoonlijk honderden echtscheidingen afgewikkeld en een netwerk van collega advocaten opgebouwd waarmee zij veelvuldig overlegt. Daarbij heeft zij ook veel affiniteit en ervaring met alimentatiekwesties. Indien u duidelijkheid wenst over de gepastheid van de alimentatie die u ontvangt of betaalt, dan wel wilt gaan ontvangen of zal gaan betalen, dan kunt u gerust contact met mevrouw Van Olst opnemen en dan zal zij u vertrouwelijk en vrijblijvend een advies geven.

Bijzondere curator

Het belang van kinderen in gevoelige familierechtkwesties staat bij mevrouw Van Olst voorts hoog in het vaandel. Mevrouw Van Olst wordt door de Rechtbank regelmatig benoemd als bijzonder curator, waarbij zij de Rechtbank adviseert en optreedt in het belang van het kind. Ook wordt zij door de Rechtbank frequent aangewezen als advocaat voor minderjarigen. Ook in uw omgangs- en gezagszaak bent u dus bij mevrouw Van Olst gewaarborgd van een ervaren en kundige advocaat, die het belang van uw kind tezamen met uw belang voorop zet.

Ik ga voor de belangen van mijn cliënt tot het uiterste.

Rechtsgebieden particulier:

 • Mediation
 • Personen- en Familierecht

  Neem contact op met Chantal van Olst

  Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocaat Chantal van Olst. Wij zijn bereikbaar op 026-3032359.

  Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.