“Sinds 2005 jouw online juridische hulp”

Acta advocaten en mediators

Over ons kantoor:

Acta advocaten & mediators is een klein advocatenkantoor met vier gedreven advocaten gevestigd aan de Graafseweg te Nijmegen. Bij Acta advocaten en mediators kunt u terecht voor personen- en familierecht en zaken binnen het erfrecht.

Kenmerkend voor Acta advocaten & mediators is de laagdrempeligheid en zijn de korte lijnen. Er is sprake van een directe samenwerking tussen advocaat en cliënt, waarbij de cliënt altijd centraal staat.
Acta advocaten & mediators begrijpt dat een juridisch conflict een grote impact heeft op cliënten. De advocaten van ons kantoor hebben daar oog voor en weten de emotionele zaken goed van de juridische te scheiden. Zij zijn betrokken bij de cliënt maar geven ook objectief advies. Persoonlijke aandacht in combinatie met ruime ervaring en kennis kenmerkt het kantoor.

Gratis intake

Het kantoor is van mening dat er ‘een klik’ moet zijn tussen cliënt en advocaat. Er moet sprake zijn van vertrouwen. Een cliënt moet daarbij de mogelijkheden hebben om uit te zoeken bij wie hij/zij zich vertrouwd voelt. Om dit te kunnen bewerkstelligen én laagdrempelig te zijn is het eerste gesprek van een half uur vrijblijvend en kosteloos.

Uurtarief en vaste prijsafspraken

Wij werken met een vast uurtarief. Om niet voor verrassingen te komen staan, is het in sommige zaken mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken.

Contact

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met ons. Bel 024-3031002 of vul onderstaand contactformulier in.

Rechtsgebieden zakelijk:

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Mediation

Neem contact op met Acta advocaten en mediators

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met advocatenkantoor Acta advocaten en mediators. Wij zijn bereikbaar op 088-6002826.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

  • Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een reactie op jouw aanvraag en worden niet voor marketing doeleinden ingezet.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

lonneke cox

Lonneke Cox

Lonneke Cox (1984) is een betrokken en gedreven advocate met ruime ervaring in het personen- en familierecht en het erfrecht. Lonneke heeft gestudeerd aan de […]

Bekijk profiel
rob kamphuis

Rob Kamphuis

Rob Kamphuis (1971) heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 1995 is hij in dienst getreden van een advocatenkantoor te Nijmegen. Vanaf 2007 […]

Bekijk profiel
eveline maassen

Eveline Maalsen

Eveline Maalsen (1971) heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens haar studie heeft Eveline gewerkt bij de Rechtswinkel Venlo. Na haar studie heeft […]

Bekijk profiel
leonie acta advocaten

Leonie van Sommeren

Leonie van Sommeren (1969) heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vanaf 1996 is zij werkzaam als advocaat op het kantoor dat thans – […]

Bekijk profiel